Over ons

Aquarium Groothandel

Ons team bij Aquarium Groothandel heeft vooral veel plezier. Voor ons is dát het begin. We zijn de geeks in de wereld van aquaria. We verdiepen ons in onze producten en testen deze in-house. Zo weten we zeker dat het goed werkt. Of het nu gaat om een filter, aquarium verwarming of anti-algenmiddel.

De wereld verbeteren begint bij onszelf

We vinden ook dat we een bepaalde verantwoordelijkheid richting de aquariumliefhebber hebben. We hopen de wereld een stukje beter te maken door extra te letten op duurzaamheid en dat producten niet door verkeerde arbeid is gemaakt. Zo hopen wij ons steentje bij te dragen aan een aquarium-vriendelijke wereld.

Uitstekende relaties met leveranciers

Een goede samenwerking is iets waar iedereen baat bij heeft. Dat is ons motto als we een partnership aangaan met een nieuwe leverancier. We vinden het belangrijk elkaar te leren kennen en informatie uit te wisselen. Lange termijn relaties gaan boven korte samenwerkingen. Daarom onderhouden wij goede contacten met onze leveranciers.

Samenwerken? We staan voor u klaar

Heeft u vragen over ons of bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem gerust contact met ons op. Bel ons gerust voor een persoonlijk gesprek of stuur een email naar info@aquariumgroothandel.nl

Fijne dag!
Team Aquarium Groothandel

Kom jij ons team versterken?

Op het moment hebben we geen openstaande vacatures, maar je kunt altijd spontaan solliciteren, want we zijn altijd op zoek naar talent! Stuur jouw sollicitatie naar: solliciteren@aquariumgroothandel.nl